Inspirăm oamenii de toate vârstele să se îmbrace și să arate cât mai bine


Cum sa ai stil cu haine de la second hand

Stilul este o notiune complet diferita de cea de "la moda". A te imbraca cu tinute aflate in trend inseamna a purta aceleasi piese ca restul persoanelor de varsta ta. A avea stil presupune a-ti crea o semnatura vestimentara personala, a alege doar acele piese care ti se potrivesc din punctul de vedere al proportiilor si care se incadreaza personalitatii si activitatii profesionale pe care o ai.

Cum iti creezi propriul stil cu haine de la second hand

A alege sa porti haine cumparate din magazinele second hand iti permite sa achizitionezi mai multe produse, intrucat pretul acestora este mult mai mic comparativ cu orice alt magazin. De asemenea, ai ocazia sa porti haine de firma, de cele mai multe ori acestea gasindu-se intr-un singur exemplar si sa iti creezi astfel, o garderoba unica, diferita de a celorlalti.

Pentru a-ti crea stilul propriu utilizand haine din second hand trebuie sa tii cont de urmatoarele:

  • Stabileste in primul rand care este stilul tau (vintage, clasic, business, elegant, girly, gothic). Sunt multe aspecte cu care te poti juca pentru a iti defini stilul. Tine cont de personalitatea pe care o ai (introvertita, extrovertita, cu tendinte spre melancolie sau din contra mereu plina de energie si optimist).
  • Verifica produsele aflate pe stoc in magazinul second hand ales si opteaza pentru acelea care se incadreaza in stilul tau. Asigura-te apoi ca sunt intr-o conditie buna.
  • Gandeste tinutele dinainte. Acesta poate fi un real ajutor atunci cand mergi la cumparaturi pentru ca, stiind deja ce fel de tinuta doresti sa ai, vei cauta produsele care se aseamana cu cele din imaginea creata, reusind astfel sa fii mai eficienta cu timpul si banii tai.
  • Alege piesele vestimentare in functie de look-urile pe care doresti sa le construiesti. Este indicat sa nu cumperi piese pe care stii ca nu ai cu ce sa la imbraci. Poti face exceptie doar atunci cand lucrul respectiv iti place foarte mult.
  • La ELYBOUTIQUE, te imbraci trendy si ieftin !

    Utilizatorii nostrii

    Clientul nostru este o persoana sofisticata, care pune pret pe cum arata si care isi doreste sa fie "fashion" fara sa cheltuie prea multi bani pentru asta ! FII CHIC si fa cumparaturi ieftine . Te asteptam oricand cu sugestii si pareri, pentru a-ti oferi exact ceea ce cauti !Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți